Wednesday, 28 December 2016

BUSINESS | Chocolate Bouquet

Assalamualaikum..

Hari ni me nak share dengan semua pasal bisnes yang me dah buat and sedang buat. Kiranya part time business selain dari kerja me sekarang ni.

Pernah dengar chocolate bouquet?? Yang tengah meletop sekarang ni. Yang orang bagi something untuk surprisekan orang tu...😍

Me buat bisnes ni dengan kawan satu office (Miss Nina). Kiranya Miss Nina ni business partner me la (Miss Mira) 😊

By the way..kalau korang nak surprisekan orang tersayang boleh call atau whatsapp kami ye.




PERINGATAN!!

Kami cover Penang dan Perak Utara sahaja ye...😃

Antara chocolate bouquet gubahan kami










Jangan lupa like page kami di facebook: miss bouquet dan IG: miss.bouquet 😄

15 comments:

Husniey Husain said...

Wahh menarik ni. Goodluck 😍

fasha said...

cantik cara pakaging tu..gudluck bisnes =)

Nor Azimah said...

Cantiknya, baguslah korang pandai buat bisnes part time cari duit. Teruskan.akk sokong dari jauh

Nor Azimah said...

Balas follow di sini;)

Nor Azimah said...

Balas follow di sini;)

SyaaFirza said...

goodluck in your business :D

mira said...

@Husniey Husain tq akak...nanti kalau nak surprisekan blh la cari sy..hehe

mira said...

@fasha
tq kak..nnt blh silau2 fb n ig..hehe

mira said...

@Nor Azimah
tq kak..hehe..bisnes main2 je kak..last2 jd serius plak..btw tq sokong dari jauh pun dah ok..nanti akak silau2 fb n ig kami ye

mira said...

@Nor Azimah tq

mira said...

@SyaaFirza tq...

farah adila said...

area taiping ke ?

mira said...

Yup..boleh cod ke taiping...boleh wasap saya kak..016-536 8707

Ana Suhana said...

Semoga terus success ye 😍

mira said...

@Ana Suhana tq ana

Post a Comment