Wednesday, 21 December 2016

7 Hari Mencintaiku

Assalamualaikum..


Gambar dari Mr G

Me bukan nak share sinopsis novel 7 hari mencintaiku..tapi nak share kesan novel karya Siti Rosmizah atau drama adaptasi novel ni terhadap me.

Masa mula-mula drama ni ditayangkan di TV3 me tak layan pun..tengok pun on off je.
Tapi bila dah nak dekat ending ni me tertarik plak dengan cerita ni. Ni semua sebab kawan me kat office yang duk cerita and share pasal drama ni. Terus melekat dengan cerita ni...kiranya berhantu jugak lah cerita ni ye...hehe

Dulu me pernah baca novel ni..pinjam dengan kawan je. Tapi sebab tebal sangat me baca suku je...pastu pulangkan balik kat kawan.

Bila dah dibuat drama ni..me cuba cari balik novel ni kat kedai buku tapi tak de...hebat penangan karya Siti Rosmizah ni.

Ok..dah cukup muqqadimah ye...me nak bagi taw 7 hari mencintaiku ni memang best...buat me menangis je. Me tengok online je. Ada satu hari tu..me tengok malam..sorang2..nangis syahdu me sorang2 malam tu.



Gambar dari Mr G


Tak cukup dengan drama...me layan novel plak...ada orang share halaman2 terakhir 7 hari mencintaiku kat dalam fb. Me dan kawan me layan baca novel tu kat office. Sampai nangis2 kitorang...nasib baik meja kami berdua kat hujung. Tak de sape perasan..hihi

Ok lah nak bagi taw 7 hari mencintaiku memang best...tak rugi layan..hehe..

Tahniah dan syabas diucapkan pada penulis novel ni...novel yang sangat menyentuh perasaan

2 comments:

Dhani Tour Bandung said...

Salam sejahtera Tuan/Puan, semoga Tuan/Puan senantiasa diberikan kesihatan yang baik dan dimurahkan rezki (Amiin)… Kami disini ingin menawarkan perkhidmatan sewa kereta di Bandung/Jakarta. Buat Tuan/Puan yang sudah merancang bercuti ke Bandung/Jakarta dan memerlukan kereta beserta pemandu bolehlah hubungi kami :
Call : +6282214441280
WhatsApp : +6282214441280
WhatsApp : +6282282222896
Email : dhanibandung@yahoo.com
Blog : Melancongdibandung.blogspot.com (Dhani Tour Bandung)
Website : http://www.Dhanitourindonesia.com
Kami sangat mengutamakan kepuasan tetamu dan dijamin harga yang sangat berpatutan.. Insya Alloh kami memberikan service yang terbaik dan layanan taraf 5 bintang…
Kami pun menyediakan paket transport dan hotel
Semoga inform dari saya dapat memudahkan urusan bercuti Tuan/Puan untuk ke Bandung.
Wassalam, Terimakasih…
Nb : Yang lebih mahal itu banyak, yang lebih murah pun ada tapi kami janjikan yang terbaik dari Dhati Tour Bandung… (Insya Allah) Jom mari melancong di Bandung murah sahaja.. Terima kasih…

MyTrip Bandoeng said...

Salam…..

>Promotion Until Fainting<

Sewa Kereta/Pengangkutan Bandung Murah jerr….

●7 seater 350K Rupiah

●7 seater innova 400K Rupiah

●11 – 14 seater 600K Rupiah

●Toyota Commuter 15 seater 800K Rupiah 

● Coaster / Van 18 seater 800K Rupiah

Rate daily sewa Kereta included :
☆ Driver as a vip guide
☆ Fuel / Petrol / Minyak
☆ Tol / Highway ticket
☆ Parking charge
☆ 8am to 10pm tour

We provide buses:
■■ Bus charter
• 31 Seater New jet bus
• 47 Seater New jet bus
• 59 Seater New jet bus

Tidak termasuk kos tiket lawatan per kereta atau perorang di Tempat lawatan dengan itinerary.

Sila Tuan / Puan memutuskan Tempat lawatan boleh Ikut tentatif Program yang Sudah di sediakan ATAU Ikut rancangan Sendiri.

Untuk Perkhidmatan Kami Janji akan berikan PERKHIDMATAN yang tiptop,Baik,Ramah & bahasa berbudi.

Jom Tempah Sekarang dan dapatkan harga istimewa Dari Syarikat Kami.
InsyaAlloh amanah dan barokah.

Tempahan:

Call / WhatsApp :

+6281313232315

mytripbandoeng@gmail.com

http://www.sewakeretamurahbandung.com

Semoga maklumat Yang Saya berikan memudahkan urusan anda untuk bercuti ke bandung.
Terima kasih.
Wassalam … wr..wb

Post a Comment